Henriette Bakken, Askim

Jeg har vært sykemeldt siden januar og hadde veldig vondt i musklene i overkroppen. Fysioterapeuten hadde gitt meg helt opp etter 11 behandlinger. Så han skjønte ingenting da jeg kom til han dagen etter atlaskorrigeringen og var helt frisk. Alle smerter borte! Bekkenet var rett, ryggen og nakken var rett. Ingen smerter, og jeg har nå sluttet med fysioterapi. Tusen takk!

Legen min hadde hørt om “mirakeldamen i Moss”, men han tror ikke på det, så han sykemeldte meg ut mai.”

Anita E.

“Hei 🙂 Jeg har etter behandling mange forandringer i kroppen. Jeg ble rett i kroppen, alle smertene som har hemmet meg kraftig i hverdagen er borte, anspentheten i nakke og skuldre er nesten borte, hodepine borte, jeg klarer å sove hele natten uten å våkne av smerter, jeg har en lett og ledig følelse i kroppen, jeg klarer å knyte skoa uten å sette meg, jeg klarer å snu hodet uten å få låsninger i nakke eller rygg, synet mitt er forandret som om brillene plutselig er for sterke, slet med mye vann i kroppen som også ble borte, jeg har fått mye mere energi!!! 🙂 Tusen takk for hjelpen. :)”

Linn

“En uke siden behandlingen. Føler meg lett i kroppen og full av energi. Kjennes ut som jeg har 7 sommere og 7 vintere inni meg som vil ut.. er like lett til vanns som til lands. Vært hos legen min nå.. og han skjønte ingenting. Dette er eventyrlig..håper det varer.

Tusen takk.

Kåre

“Jeg var stiv, svimmel, hadde besvimelser etter trening og anstrengelser, vanskelig for å vri hodet, og problemer med balanse. Smerter hele tiden. Hadde også mistet sertifikat etter bilulykke forårsaket pga.besvimelse. Etter behandlingen var det som å slå av en bryter med smerte og slå på en for et bedre liv. Humøret og psyken ble bedre. Litt støl i tre-fire dager så kom en sterk forkjølelse.
Nå kan jeg trene, stå på stige og jobbe. Jeg kan gjøre mange bevegelser med ryggen og nakken som jeg ikke har kunnet før. Kroppen fungerer bedre også og min livssituasjon er forandret til det bedre.

VIL LEGENE TRO MEG?? Nei. Det gjorde de dessverre ikke. Ble nektet ny nevrologisk undersøkelse og legene sa at dette var bare tull. Det var ikke grunnlag for ny vurdering!”